Embotits i formatges

-Pernil ibèric: a Carnisseries Dalmau tallem el pernil a mà i l’envasem per tal que el puguis gaudir quan i on vulguis sempre conservant el millor gust. Oferim una alta gamma de pernils de reserva, ibèrics i de gla, en funció de les teves exigències. Consell: abans d’obrir-lo i servir-lo a taula, passa un raig d’aigua tèbia per sobre de l’envàs i un cop obert el podràs gaudir com si fos acabat de tallar a mà!

Formatgeria
-Los Cameros Semicurat: Formatge elaborat amb llet de vaca, ovella i cabra d’alta qualitat. Durant la seva maduració, es crea una escorça natural amb banys d’oli d’oliva madurats en bodega que fa d’aquests formatges un sabor distingit i intens al paladar!
-Los Cameros Curat: Formatge elaborat amb llet de vaca, ovella i cabra d’alta qualitat. Durant la seva maduració, es crea una escorça natural amb banys d’oli d’oliva madurats en bodega que fa d’aquests formatges un sabor distingit i intens al paladar!