Elaboració pròpia
-Salsitxes i botifarres de porc: encara no has tastat la gran varietat de botifarres i salsitxes que elaborem des de fa més de 50 anys a Carnisseries Dalmau? Ibèriques, de pollastre, de porc duroc, de perol… Atreveix-te a gaudir dels productes de proximitat i 100% naturals
-Cuixes de pollastre farcides de salsitxa de porc i cansalada ibèrica: les pots fer al forn o a la paella i són ideals per variar la teva dieta!
-Hamburgueses de vedella de Girona amb ceba caramel·litzada: a Carnisseries Dalmau apostem sempre per productes de km 0. Amb la nostra famosa vedella, elaborem una gran varietat d’hamburgueses per adaptar-nos als gustos més exquisits! Anima’t a provar-la i a sortir de la rutina de sempre!
-Hamburgueses de pollastre: a Carnisseries Dalmau des de 1962 portem fent tots els elaborats nosaltres per tal que gaudeixis del gust més natural. Les nostres hamburgueses de pollastre estan fetes sense cap additiu ni conservant!
-Xistorres a l’estil de Navarra: fa uns anys, Carnisseries Dalmau es va posar en contacte amb un carnisser navarrenc (Carnicería Imaz) per conèixer l’autèntica recepta de la xistorra i oferir-la a Catalunya. Actualment és tot un èxit! No hi ha res com productes naturals i locals per menjar bé i sa!
-Galtes de porc duroc marinades: Ideals per fer a la brasa, al forn o rostides i variar la teva dieta!
-Broquetes de pollastre amb pebrot: a Carnisseries Dalmau estem contínuament experimentant per tal que la teva dieta sigui més divertida! Prova les broquetes de pollastre amb pebrot!
-Broquetes de pollastre amb curri: a Carnisseries Dalmau estem contínuament experimentant per tal que la teva dieta sigui més divertida! Prova les broquetes de pollastre amb curri!
-Pinxos de vedella de Girona: a Carnisseries Dalmau estem contínuament experimentant per tal que la teva dieta sigui més divertida! Prova els pinxos de vedella de Girona!